PALVELUT

SUOMALAISTA JÄRJESTELMÄOSAAMISTA

Kupari Solutionsin kiinteistöhuollon työnohjausjärjestelmä on markkinoiden käytetyin ja laajimmalle levinnein. Järjestelmillämme on kymmeniä tuhansia aktiivisia käyttäjiä joka päivä, sekä niillä hallinnoidaan tuhansia suomalaisia kiinteistöjä jo vuosikymmenten ajan. Järjestelmämme ovat omaa tuotantoamme ja ne on kehitetty

Suomessa. Järjestelmäkehitys tapahtuu hyvin tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Asiakkaiden kanssa kehitetty

Järjestelmien kehitys ja ylläpito Suomessa

Luotettava ja nopea asiakaspalvelu

SUOSITUT JÄRJESTELMÄRATKAISUT

KIINTEISTÖALALLE

Yli 2000

AVUX

käyttäjää

Noin 20 000

ESTATE

sopimusta yhteensä

Avainnillologo.png

AVUX® 

AVUX® on markkinoiden edistyksellisin ja kehitetyin kiinteistönhuollon työnohjausjärjestelmä. AVUXilla suoritetaan esimerkiksi kiinteistöjen perustietojen hallinta, töiden organisointi ja kuittaus sekä siirto laskutukseen tarvikkeineen. Kiinteistönhuolto järjestelee ja käsittelee päivittäisiä tehtäviä AVUX järjestelmällä. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaiset mobiiliratkaisut esim.

kulutustietojen- ja työajanhallintaan sekä kommunikointiin taloyhtiön asukkaiden kanssa. AVUX järjestelmällä on yli 20 000 päivittäistä käyttäjää ja käyttäjämäärä kasvaa jatkuvasti. 
 

AVUX järjestelmän ominaisuudet:

 

- Kiinteistöjenhallinta (Saunavuorot, Autopaikat, Tiedostot)

- Vikailmoituslomake

- Muuttoilmoituslomake

- Sähköinen huoltokirja

- Kulutusseuranta

- Avaintenhallinta

- Töiden käsittely

- Työajanseuranta

- Laskutus/ Laskutusrajapinta (Netvisor, Talenom, Fivaldi, Procountor, Visma L7)

- PTS-Huoltokirja

- Asukassiirto

- Asukasliittymä

- Asuntotarkastuslomake

- Laadunseuranta

- Kierrosmoduuli

- Robotiikka moduuli

- GPS-moduuli

- Julkaisujärjestelmä

ESTATE®

ESTATE® on kiinteistöjen ja asuntojen vuokrauksenhallinnan järjestelmä. Suomalaiset eturivin kiinteistösijoittajat käyttävät järjestelmää kiinteistö-varallisuuden sijoitustoiminnassa ja vuokrauksessa vuoden jokaisena päivänä.

 

ESTATE® on kiinteistönomistajalle loistava työkalu oman kiinteistövarallisuuden hallintaan. Järjestelmän avulla kaikki kiinteistöjen tiedot sekä vuokrarekisteri on aina mukanasi. Järjestelmällä hallinnoit helposti vuokrasopimuksia, vuokranindeksikorotukset, lähetät vuokralaskut sekä seuraat kiinteistöjesi tilaa reaaliaikaisesti. Estatessa asukkaiden on myös mahdollista allekirjoittaa vuokrasopimuksia sähköisesti sekä tarkastella omia tiloja sekä sopimuksia, että laskujaan.

 

Estate järjestelmäominaisuudet:

- Vuokrahallinta

- Kiinteistörekisteri

- Vuokralaskutus

KIINTEISTÖ-MANAGEERAUS

Hallinnoimme puolestasi kiinteistöjesi toimitilojen ja asuntojen vuokrauksen. Hoidamme sopimukset, rahaliikenteen ja laskutuksen, ottamalla kiinteistösijoitustesi vuokrasopimuskannan valvontaamme. Jokaisella asiakkaalla on yksilölliset tarpeet ja räätälöimme palvelun asiakaskohteisesti.

Kiinteistömanagerauksemme helpottaa kiinteistövarallisuuden hoitoasi. Säästämme aikaanne ja rahaa hallinnoimalla kiinteistövarallisuuttanne niin kuin se olisi omamme. Käymme puolestanne

keskustelut vuokralaistenne kanssa ja hoidamme vuokrasopimusten solmimisen, irtisanomisen, vuokrankorotuksen, 
katselmukset sekä johdamme kiinteistönhuoltoa ja PTS toimintaa.

Hoidossamme on yli 30 M€ 

kiinteistövarallisuus ja kauttamme kulkee vuosittain yli 3 M€ vuokratulot 

asiakkaidemme lukuun.